Connect with us

Educatie

A fost lansată campania de preînscriere pentru admiterea la USAMV

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Iaşi vine în ajutorul viitorilor candidaţi la admiterea în viitorul an de studii permiţându-le completarea informaţiilor necesare pentru preînscriere, ceea ce oferă un acces mai bun la oferta educaţională şi la familiarizarea cu procedurile de admitere on-line.

Potrivit unui comunicat de presă, USAMV Iaşi pune la dispoziţia elevilor de clasa a XII-a şi absolvenţilor de liceu interesaţi posibilitatea de preînscriere online începând de marţi, 20 aprilie, şi până pe 30 iunie.

Astfel, candidaţii care doresc să participe la concursul de admitere organizat de cele patru facultăţi ale USAMV Iaşi, atât pentru programele de studii de licenţă, cât şi de masterat, au posibilitatea completării on-line a fişei de preînscriere.

„Acest lucru poate fi realizat prin accesarea link-ului https://admitere.uaiasi.ro/ unde se regăsesc toate informaţiile incluse în fişa de înscriere la concursul de admitere, dar şi toate detaliile despre condiţiile de admitere, înmatricularea olimpicilor şi numărul locurilor propuse pentru admiterea programată în intervalul 12 – 23 iulie. Prin preînscriere se urmăreşte reducerea eforturilor implicate de deplasarea până la sediul facultăţilor a candidaţilor, dar şi oferirea de informaţii importante în ceea ce priveşte oferta educaţională. Informaţii complete despre admiterea din acest an, de la USAMV Iaşi, pot fi consultate pe site-ul www.uaiasi.ro/admitere şi pe facebook la https://www.facebook.com/uaiasi„, se menţionează în comunicatul instituţiei de învăţământ superior.

Totodată, USAMV Iaşi a anunţat că pe 28 şi 29 aprilie va organiza „Zilele Porţilor Deschise”, eveniment dedicat liceenilor care doresc să devină studenţi ai USAMV Iaşi. Tinerii vor avea astfel posibilitatea vizionării de clipuri cu locaţiile principale, Biblioteca, amfiteatrele, laboratoarele, Serele, Institutul de Cercetări pentru Agricultură şi Mediu, dar şi a Spitalului veterinar, a camerelor de cămin, a cantinei şi a bazei sportive. Doritorii vor avea posibilitatea de a beneficia de asistenţă online cu întrebări şi răspunsuri live de la studenţi şi profesori. Scopul principal al evenimentului este ca elevii să îşi poată creiona, din online, o idee despre cum va arăta viaţa de student la USAMV Iaşi, condiţiile de studiu, de cazare, dar şi de practică.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință