Connect with us

La zi

162 de persoane vaccinate la Caravana mobilă în comuna Bălăușeri

Caravana FII PREGĂTIT a fost transformată în centru mobil de vaccinare destinat zonei rurale și a început activitatea în comuna Bălăușeri din județul Mureș.

„Mâine, începând cu ora 10:00, Caravana de vaccinare mobilă va ajunge în comuna Beica de Jos, județul Mureș, alături de echipa medicală formată din medici, asistenți, voluntari ai UPU-SMURD Târgu Mures și personal și voluntari ai programului “Salvatori din pasiune” din cadrul ISU Mureș.

Din echipa de vaccinare a făcut parte și dr. Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, iar prefectul județului Mureș, doamna Mara Togănel, a fost coechipier în acest demers extrem de important pentru revenirea la normalitate.

Mulțumim autorităților locale ale Județului Mureș, Instituția Prefectului, primăriei Bălăuşeri, Direcţiei de Sănătate Publică Mureş, Serviciului de Telecomunicaţii Speciale Mureş și Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.”, se scrie pe pagina de Facebook RO-Vaccinare

Foto: Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă

 

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință