Connect with us

Eveniment

10 ANI DE EMISIUNE CU SI DESPRE ROMI

Prima emisiune tv cu si despre romi de pe un post national privat din Romania a implinit 10 ani, asa ca si petrecerea a fost pe masura! Am aniversat, cu muzica si prieteni, peste 500 de editii, insumand mai mult de 1000 de ore de emisie, cele mai multe in direct, care au adus alaturi de noi nenumarati invitati, in fata a zeci de mii de telespectatori saptamanal.

MAHALA RAI BANDA, CU NOI SI DUPA 10 ANI
Mahala Rai Banda, formatie pe care o regasim in arhiva emisiunii cu inregistrari din 2005, a cantat pentru invitatii nostri la Clubul Taranului Roman, vineri, 17 aprilie.
Seara a inceput cu o scurta retrospectiva a celor 10 ani, de la inceputuri, cand emisiunea se numea „De-a alba-neagra”, si era prezentata de Gheorghe Raducanu, apoi „Caravana romilor”, cu prezentatorii Zita Moldovan si Sorin Sandu. De doi ani, emisiunea se numeste „Si eu m-am nascut in Romania”.

DEPUTATUL NICOLAE PAUN: NE DORIM O TELEVIZIUNE A ROMILOR
Zita si Sorin, gazdele petrecerii, l-au avut ca invitat, pe scena, pe deputatul Nicolae Paun, caruia i-au inmanat si o diploma aniversara. In urma cu 10 ani acesta transforma in realitate dorinta sa de a televiza adevarata fata a etniei rome. Cu aceasta ocazie, Nicolae Paun a multumit echipei care a realizat, intr-o forma sau alta, emisiunea si a lansat si o noua provocare: ideea de a infiinta o televiziune a romilor!

„Zece ani de zile ne-am chinuit, ne-am straduit sa fim pe placul mai multor categorii de oameni, pentru ca aceasta emisiune nu este urmarita numai de cetateni de etnie roma. Vreau sa retineti un lucru foarte important: aceasta emisiune nu a avut nici o reluare si pentru asta vreau sa felicit si eu echipa emisiunii „Si eu m-am nascut in Romania”. Inchei prin a va spune ca intentia mea este si va ramane in continuare sa avem un post de televiziune al nostru”, a declarat domnul deputat Nicolae Paun.

Ilie Dinca – vicepresedinte Partida Romilor Pro-Europa
„Va doresc din toata inima sa aveti un numar cat mai mare de emisiuni. Si cum spunea si domnul deputat Nicolae Paun sa aveti o emisiune si in cadrul unei televiziuni a noastra, a romilor. La multi ani emisiunii „Si eu m-am nascut in Romania”!

Olga Balan – actrita
Pentru Vali, pentru Monica, pentru toata lumea care realizeaza si muncesc impreuna la aceasta emisiune: sunteti o echipa formidabila. Sper ca aceasta emisiune extraordinara sa dureze multi ani de acum inainte. La multi ani emisiunii „Si eu m-am nascut in Romania”.

Vera Linguraru – actrita
„Mult noroc echipei emisiunii si sper din toata inima si cu toata dragostea sa facem impreuna si o emisiune pentru copii”.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință